Kontakta oss

Jobba på Vidisläger

Att vara sommarledare på ett Vidisläger är verkligen en unik upplevelse! Tillsammans med ett härligt ledargäng planerar och genomför man lägret med barnens/tonåringarnas bästa i fokus. Populära inslag som Flygresan, Deltagar- & Ledarjakt, Slabbedabben och Spökrundan återkommer på de flesta läger. Självklart spenderas även mycket tid i vår pool med skön sommarmusik i högtalarna. Att vara sommarledare innebär även nära kontakt med deltagarna. Man bor 1-2 ledare i en "hydda" (stuga) med 5-7 deltagare och har ansvarar för hyddaktiviteter, gruppsammanhållningen och självklart se till varje individs välmående.

Varje läger präglas av sina ledare. Tillsammans med lägerchef, vice lägerchef och aktivitetsledare bestämmer ni om ni vill ha temadagar. Där kan du som ledare dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Det kan vara allt från parkour till veganmatlagning. Förutom detta och storpass så leder du även hyddpass där du tillsammans med dina deltagare kommer fram till vad ni vill göra.

God och ärlig kommunikation ser vi som en grundsten i ett fungerande ledargäng. Varje läger har en speciellt utsedd lägerchef och en vice lägerchef som har lite extra koll på läget: de ansvarar för att lägret rullar på och att alla sommarledare gör en bra jobb. Därtill finns även en lägeransvarig som börjar planerar sommar långt innan snön börjar smälta på våren. För att allting ska fungera så bra som möjligt försöker vi hålla en öppen kommunikation ända från lägeransvarig ner till ledaraspirant. Vårt gemensamma mål är att ge lägerdeltagarna en oförglömlig lägervecka med äkta gemenskap och minnen för livet!

Under "Ledartjänster" i menyn här till vänster kan du läsa mer om de olika tjänsterna som erbjuds under våra sommarläger.


Sista anmälan är den 31 mars!

Så skicka in din ansökan i tid.
Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av dig till lägeransvarig via email (daniel@kfum.org)

 

Våga ta steget och utmana dig själv i sommar - ansök till sommarledare på Vidablick!

Våga ta steget och utmana dig själv i sommar - ansök till sommarledare på Vidablick!