Kontakta oss

Minividis, ÅK 1-3

files/KFUM Vidablick/Artikelbilder/artikel vidis oeversikt.JPG

På ett Vidisläger är det full rulle från morgon till kväll. Lekar, tävlingar, idrott, friluftsliv, lägerbål, sång och musik och mycket mer ingår i programmet. Vi bor i stugor på Vidablick med ca 6-8 deltagare i varje stuga samt en ledare. Det kan också hända att vi genomför en spännande övernattning i skogen med matlagning över öppen eld.

Vår verksamhet är socialt inriktad och präglas av människors lika värde. I praktiken visar det att en gruppgemenskap är oberoende av etnicitet, kön, tro och politiska åsikter. Vi använder läger- och friluftsliv som metod för social träning och personlig utveckling. Vi vill ge deltagarna inflytande i beslutsprocessen och lära dem att ta aktivt ansvar för natur, miljö och medmänniskor.

Minividis är ett utmärkt alternativ för dig som åker på läger för första gången och kanske vill åka tillsammans med din bror, syster eller kamrat. Vi fokuserar på att ge alla deltagare en positiv upplevelse av att sova hemifrån, kanske för första gången. Under veckan introduceras deltagarna för många klassiska Vidis-inslag och vi jobbar extra hårt med att varje deltagare ska bemötas individuellt för att skapa en trygg miljö.

Sommarläger på Vidablick ger minnen för livet!

Här kan du gå direkt till anmälan: Anmäl dig här

Mini Vidis 2019

Mini Vidis
Åldersgrupp Årskurs 1-3
Datum 16-20 Juni
Pris, Jönköping 1190 kr