Kontakta oss

Lokaler

På Vidablick har vi lokaler med varierande storlek för att passar de flesta behov. Läs mer om respektive lokal här nedanför. 

Loftet

I huvudbyggnaden (Stora Vidis) finns förutom rum för förläggning, matsal och duschanläggning även ett grupprum för ca 20 personer. Loftet ligger på övervåningen med en fantastisk utsikt över Vättern. Här finns blädderblock och whiteboard samt projektor.

Oset

Oset

I lägerbyn finns Oset, en servicebyggnad med ett kök och samlingssal med kapacitet för 30 personer. Här finns projektor, dvd, ljudanläggning, blädderblock, whiteboard och OH för er konferens. 

Matsalen

Matsalen ligger på första våningen på Stora Vidis och har plats för 70 personer. Lokalen är ljus och har högt i tak, vilket motverkar den instängda känslan som konferenssalar ofta kan ge. Här finns whiteboard och projektor samt möjlighet till OH. 

Sportblick

I sporthallen Sportblick finns två omklädningsrum med totalt fyra duschar samt två toaletter.

Sporthallen går att hyra för aktivitet året runt. Det finns möjlighet att abonnera en tid varje vecka eller boka in sig vid enstaka tillfällen.

Hallen är lämplig för bland annat pingis, innebandy, fysträning och konferens. I sporthallen finns också våra aktiviteter bågskytte och blåsrör. Ibland förläggs även samarbetsövningar eller femkamper inne i hallen för våra besökande grupper.

I Sportblick kan vi även ta emot den större konferensen med upp till 150 platser. Här finns också projektor, blädderblock och whiteboard för er konferens.